DOVOLENKA NA HORÁCH S DEŤMI

Plánujete dovolenku v horách aj s celou svojou rodinou? S residence to pôjde jednoducho, bez starostí a hlavne zábavne! Zaručujeme, že u nás nájdu svoj raj aj tí najmenší.

Náš najväčší donovalský detský kútik je k dispozícií pre každého návštevníka! Stačí si len zabezpečiť na recepcii informačný náramok pre bezpečnosť vášho dieťaťa a následne sa môže ísť veselo hrať, či už ste s rodinou ubytovaní alebo nie. Naši skúsení animátori sa postarajú o úsmev a spokojné iskričky v očkách každého jedného dieťaťa a pokiaľ potrebujete zabezpečiť aj stráženie, radi sa o to postaráme (informáciu o dostupnosti stráženia Vám radi dáme na recepcii). V prípade záujmu, vieme zaistiť aj hračky a rôzne iné detské pomôcky (detská postieľka, prebaľovací pult, nočník,...) priamo k vám na izbu.

Veríme, že ste už počuli aj o našom projekte Residence Kids Club, ktorý má pod dohľadom obľúbený maskot - MOMO. Ide o unikátneho donovalského medvedíka, ktorého deti jednoducho zbožňujú pre jeho tvorivosť, ale aj zmysel pre rôzne dobrodružstvá. Okrem iného má v zálohe aj špeciálnu edíciu magnetiek, omaľovánok a tričiek.

Taktiež pre tých najmenších pripravujeme tie najkrajšie zážitky vďaka animačnému programu, ktorý pripravujeme špeciálne k tradičným sviatkom, výnimočným ročným obdobiam alebo iným špeciálnym udalostiam. Čakajú na ne aj rôzne súťaže, večerné kino, kreatívne dielne, maľovanie na tvár, rozprávky po obede ale aj rôzne iné aktivity, ktoré prispôsobujeme veku a najmä záujmom vašich ratolestí. Pre presnejšie detaily odporúčame sledovať naše sociálne siete, kde zverejňujeme aktuálne informácie o nových animačných programoch pre našich najmenších hostí.

Okrem zábavy je potrebná aj dobrá strava, ktorá ulahodí mlsnému jazýčku. Zostavili sme menu, ktoré poteší každú jednu detskú dušičku. Nachádzajú sa v ňom obľúbené slané klasiky, ale aj sladké varianty ako lahodná nostalgická krupicová kaša a palacinky! Čo však ešte poteší je samotný jedálny lístok, ktorý môže poslúžiť aj ako omaľovánka, takže sa malí maškrtníci môžu zabaviť aj priamo pred jedlom.

Vďaka vašej dôvere a našim službám sme od roku 2014 zaradení v kategórii baby friendly hotely s najvyšším možným hodnotením. Preto veríme, že vašim ratolestiam ponúkneme maximum radosti, zábavy a zaistíme aj spokojné brušká. Tešíme sa na vás!