DOKONALÁ SVADBA S RESIDENCE

Lokalita v srdci Slovenska

Jednou z veľkých predností nášho hotela je poloha v srdci Slovenska - nádherné Donovaly v Banskobystrickom kraji, čo ho robí prístupným z každého kúta Slovenska. Pohľad na donovalské lesy, bystriny, lúky a hory sú balzamom na dušu.

Priestor podľa Vašej požiadavky

Pre váš veľký deň sú ideálne svadobné priestory Grand Restaurant alebo Diamond Hill Restaurant, kde sa nachádza aj zabudovaný tanečný parket. Kapacita Grand Restaurant je do 80 hostí a tanečný parket nie je súčasťou. Kapacita Diamond Hill Restaurant je 60 hostí a tanečný parket je už súčasťou. Priestory reštaurácií Grand Restaurant a Diamond Hill Restaurant sa dajú oddeliť pevnou stenou alebo spojiť, čo vám zaručí absolútne súkromie, či poskytne ideálny priestor pre veľké aj malé svadby a oslavy s kapacitou do 180 hostí. Pre väčšie kapacity vieme prepojiť reštaurácie i s lobby barom alebo zabezpečíme externý párty stan priamo na terase hotela.

Interiér hotela ponúka i prekrásne miesta na novomanželské svadobné fotenie. Všetky priestory vám radi ukážeme a poskytneme na fotenie.

Obrad pod holým nebom?

Túžite po klasickom obrade v kostole alebo výnimočnej svadbe pod holým nebom? V dedinke Donovaly sa nachádza rímsko-katolícky kostolík sv. Jána Paduánskeho, v ktorom sa každý deň slúžia sväté omše vrátane tých svadobných.

Ak ste sa rozhodli pre svadbu v exteriéri, v lone nádherných Nízkych Tatier, veľmi radi vám ju pomôžeme pripraviť. S obrad na terase s nádherným panoramatickým výhľadom na okolité hory určite zabodujete!

Ubytovanie

Vašim svadobným hosťom môžete ponúknuť ubytovanie v elegantných, vkusne zariadených izbách a apartmánoch, ktoré spĺňajú tie najvyššie štandardy kvality. K dispozícii sú aj apartmány s jednou, alebo dvoma spálňami, ktorých súčasťou sú obývacia miestnosť, kuchyňa a balkón. Ubytovacia kapacita 190 lôžok je rozdelená do 66 dvojlôžkových izieb a 29 obývacích miestností. Všetky izby sú vybavené LCD televízorom, internetovým pripojením, telefónom, trezorom, minibarom a v každej z kúpeľní sa nachádza vaňa. Balkón každej z izieb, či obývacích miestností poskytuje nádherný výhľad na okolité hory.

Izby De Luxe sa nachádzajú na piatom a šiestom poschodí hotela. Sú luxusne zariadené a poskytujú komfort bez kompromisov. Vybrať si môžete z typu Double Room, Superior Double room a Apartmán.

Catering

Garantujeme vám, že pri rozmanitej ponuke rautových stolov si vyberiete "to pravé orechové" pre vašich hostí. Naša kuchyňa je orientovaná na kvalitu a sezónnosť. Podľa vašich prianí zostavíme aj kompletné gastronomické služby na mieru. Každá ponuka je vypracovaná individuálne pod dohľadom nášho šéfkuchára.

Lahodné jedlo a nádherný výhľad na okolité hory sa spoja do jedinečného kulinárskeho zážitku.

Príprava bez starostí

Príprava svadby je dlhodobý a náročný proces, v ktorom sa dbá na každý detail. Pre vás však nemusí znamenať žiadny stres a starosti. Zverte sa do našich rúk a my sa postaráme o to, aby ste u nás zažili svadbu podľa vašich predstáv. Ku každému páru pristupujeme individuálne a snažíme sa im vyjsť maximálne v ústrety v každom smere. Po odsúhlasení kompletného scenára svadby prichádza na rad príprava. Každý úsek hotela je oboznámený s plánovaným scenárom s dôrazom na najefektívnejší spôsob jeho organizácie. Ochotný, milý a spoľahlivý tím zamestnancov zabezpečí hladký priebeh svadobného dňa.

Pomôžeme vám s prípravou a výberom dekorácií, programu, cateringu a mnoho ďalšieho. Našou prioritou je, aby boli novomanželia spokojní po každej stránke, užívali si svoju vysnívanú svadbu, na celý priebeh svadby dohliada náš svadobný manažér.

Zverte sa do našich rúk.